2016-10-14 07:02:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Könnyen túljut az útjába kerülő akadályokon

Napi horoszkóp október 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A versenyhelyzetek önt igazán lázba hozzák, ám most túlzásba eshet. Sokat vállal, és nehezen birkózik meg ennyi kihívással. Egészségügyi panaszok jelezhetik, ha nem pihen eleget. A magánéletével szerencsére minden rendben van, a párkapcsolata most igazán harmonikus.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy kezdődő szerelem mélyen megérinti a lelkét. Arra kell csak figyelnie, hogy legyőzze a bizalmatlanságát. Higgye el, most nincs rá alapja, csupán a korábbi rossz tapasztalatai árnyékolják be a jelent.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jó hangulatban telik napja, élvezi az önt körülvevő társaságot. Szívesen meghallgat másokat és foglalkozik a gondjaikkal, problémáikkal. A munkára viszont nehezen szánja rá magát - vigyázzon, így sok lesz a lemaradása.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Váratlanul állásajánlatot kaphat, vagy egy új jövedelemforrás adódik. Fontolja meg alaposan a dolgot, nem biztos, hogy most belefér az életébe egy ekkora váltás. Az egyik barátja értékes tanácsokkal tud szolgálni ez ügyben.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Szeszélyes hangulatváltozás jellemzi a mai napon. Az ügyeibe mások is beleszólnak, amit nehezen tűr el. Ne is figyeljen a kéretlen tanácsokra, most csak saját magára hallgasson. Esetleg egy barátját érdemes beavatni a terveibe.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok időt tölt valakivel, akivel jókat beszélget, és vonzódnak is egymáshoz. Ám önnek nyíltabbnak és őszintébbnek kell lennie, ha esélyt akar adni ennek a szerelemnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nehéz problémákkal áll szemben, de sikerre viszi a dolgokat. Újból magához ragadhatja az irányítást. Az anyagiakkal legyen óvatos, bár a kötelező kiadások ellen nem tud mit tenni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold még a Halak jegyében áll. Nyugalomra van szüksége, nem tud most sokat teljesíteni. Az lenne a legjobb, ha most csak az elmaradásaival foglalkozna, és új tervek megvalósításával még várna egy kicsit. Este izgalmas órái lesznek, szerencsére jó értelemben.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Ma könnyen túljut az útjába kerülő akadályokon. Rengeteg jó ötlete van, de kellene valaki, aki segítene valóra váltani. Szerencsére hamar rátalál az illetőre. A szerelmi életét váratlan konfliktus árnyékolhatja be.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Munkahelyén sokféle híresztelés, pletyka kering. Jól teszi, ha kimarad ezekből, mert valószínűleg tévútra vinnék, ha számításba venné ezeket. Nem érdemes minden csip-csup ügynek nagy feneket kerítenie, foglalkozzon csak a lényeges dolgokkal!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A racionalitására szüksége lesz ma, mivel komoly feladat elé állíthatják. Ragaszkodjék a gyakorlatias megoldásokhoz. Ne pánikoljon be, ön sikerre tudja vinni az ügyet!

Halak: II. 19. - III. 20.
Rengeteg teendője lesz, de most örömét leli a munkában. Délután egy váratlan probléma miatt át kell alakítania programját. Talán valaki lemond egy találkozót, vagy ön késik el egy programjáról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: